Tennessee

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Tennessee

Onroerend goed te koop in Tennessee

Het grenst aan 8 staten: Arkansas en Missouri in het westen, Kentucky en Virginia in het noorden, North Carolina in het oosten en Mississippi, Alabama en Georgië in het zuiden.

Tennessee is een zuidelijke Amerikaanse staat zonder kust- en zee grenzende zeeën. Nashville is de hoofdstad en ligt in het centrum van de regio en is het hart van de countrymuziekscene, met de historische Grand Ole Opry, de Country Music Hall of Fame en het museum en een legendarisch gebied vol met landelijke locaties zoals honky- tonk en dance hall. Memphis, in het uiterste zuidwesten, het is de thuisbasis van Graceland, het huis van Elvis Presley, de rock and roll pioneer opnamestudio Sun Studio en de Beale Street blues club.

De gemiddelde woningwaarde in Tennessee steeg het afgelopen jaar met 8,7% en zal naar verwachting volgend jaar met 5,4% stijgen. De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tennessee is $ 127.

Onroerend goed te koop in Tennessee, vooral in de regio Memphis in juni daalde met 0,2% ten opzichte van een jaar geleden.

Bent u op zoek naar een woning te koop in Tennessee? Vraag je je af waar je de beste prijs krijgt? Dit rapport is bedoeld om de beste plaatsen te vinden om dit jaar een onroerend goed te koop in Tennessee te kopen.

We hebben gekeken naar betere niche plaatsen om een ​​onroerend goed te koop in Tennessee te kopen en hebben ontdekt dat de beste in Middle Tennessee zijn.

De beste citaten zijn Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett en Lakeland.

De stad Nashville wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen, vooral vanwege de associatie met muziek. De Country Music Hall of Fame en het Museum worden beschouwd als een van de topattracties van de stad, waaronder het Gaylord Opryland Resort & Convention Centre, het winkelcentrum Opry Mills en de General Jackson Showboat.

De muziekattracties van Nashville, gecombineerd met de verschillende universiteiten en hogescholen, hebben van Nashville een zeer populaire reisbestemming gemaakt voor jongeren en millennials, wat een enorme rol heeft gespeeld bij het vergroten van de vastgoedmarkt en het de nummer één vastgoedmarkt in de Verenigde Staten.

De stad is vernoemd naar de voormalige Belle Meade-plantage waaruit de stad is gebouwd. Een van de meest interessante aspecten van de Belle Meade-residentie is de nabijheid van Green Hills, het West End en de bruisende stadsstraten van Nashville. Een van de beroemdste huiseigenaren van Belle Meade is voormalig Amerikaanse vice-president Al Gore.

Hendersonville is een grotere middelgrote stad in de staat Tennessee. Met een bevolking van 57.050 mensen en 13 districten, is Hendersonville de elfde grootste gemeenschap in Tennessee.

Hendersonville-eigendommen te koop behoren tot de duurste in Tennessee, hoewel de waarden van het Hendersonville-huis niet vergelijkbaar zijn met de duurdere eigendommen in de Verenigde Staten.

Hendersonville is een etnisch diverse stad. De meerderheid van de inwoners van Hendersonville meldt dat hun race White is, gevolgd door Black of African-American. Belangrijke familieleden van mensen in Hendersonville zijn Engels, Iers, Italiaans en Schots.

De meest voorkomende taal die in Hendersonville wordt gesproken, is Engels. Andere belangrijke talen die hier worden gesproken zijn Spaans en Frans.

Bartlett is een grotere middelgrote stad in de staat Tennessee. Met een bevolking van 58.622 mensen en 11 districten, is Bartlett de 10e grootste gemeenschap in Tennessee.

Bartlett's onroerend goed te koop is een van de duurste in Tennessee, hoewel Bartlett's waarden niet vergelijkbaar zijn met de duurdere eigendommen in de Verenigde Staten.

Bartlett is een geweldige plek voor gezinnen met een gelukkige combinatie van goede scholen, weinig criminaliteit. Bartlett heeft echt enkele van de functies die gezinnen lijken te kiezen voor een woning te koop in Tennessee. Bartlett is niet perfect en als je van het hectische nachtleven houdt, is het niet jouw ideaal. Maar over het algemeen is dit een solide gemeenschap, met veel dingen aan te bevelen als een gezinsleven plaats.

Bartlett is een zeer etnisch verschillende stad.

Lakeland is een kleine stad, het is de 47e grootste gemeenschap in Tennessee. Het is een absoluut onhandige stad en een stad van verkopers en medewerkers, professionals en managers.

Lakeland is een zeer autogerichte stad en maar weinig mensen kiezen voor alternatieve vervoerswijzen, zoals openbaar vervoer, fietsen of wandelen.

Deze stad is een van de meest ontwikkelde steden van het land. 45% van de volwassenen in Lakeland heeft ten minste één universitair diploma.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 14873

Verkoop Landbouwgrond, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

17,785.27EUR
Verkoop
Landbouwgrond

4046 m²
HET IS een ACRE BOMEN. Het is in een zeer rustig, NICE SUBDIVISION.WOULD zijn ideaal voor BUIDERS of voor particulier gebruik. Perfect voor een AFRAME...
UNAVAILABLE
Cod. 9774

Verkoop Winkel, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

140,410.00EUR
Verkoop
Winkel

3000 m²
Groot stuk, Premium deel, 10 jaar in het bedrijfsleven. handig op te slaan en gas station
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB